Ring til os


Kundeservice

Alle hverdage mellem 9.00 og 17.00


Netbank support

Spær kort hos Nets

44 89 29 29 Visa/Dankort

44 89 27 50 MasterCard

Bruges uden for bankens åbningstid

chat
Ring til os

Nu bliver det mere enkelt at bruge NemID

3. juni 2016

Fra d. 15. juni 2016 bliver det muligt for NemID-brugere at vælge en mere enkel og brugervenlig kode til NemID. Den er udviklet til det stigende antal danskere, der bruger NemID via smartphones og tablets.

Med den nye NemID kan du vælge en kode på kun 4 tal i stedet for de minimum 6 tegn (bogstaver, tegn eller tal), som er kravet til kodeordet i dag. Så bliver det lettere at benytte NemID på mobiltelefoner, hvor det kan være besværligt at taste lange koder på den begrænsede skærmplads.

Frivilligt at ændre adgangskode

Ønsker du at ændre din NemID-kode, kan du vælge en adgangskode på 4 tal. Du kan også vælge at fortsætte med at anvende din sædvanlige NemID-adgangskode.

Allerede fra slutningen af juni kan alle NemID-brugere skifte deres adgangskode via Selvbetjening på www.nemid.nu. Her kan du selv vælge 4 tal til din NemID-kode. Du kan altid vælge at skifte tilbage til en adgangskode på minimum 6 tegn (tal, tegn og bogstaver) via selvbetjeningen på www.nemid.nu.

Sikkerheden er på samme høje niveau

Hvis du skifter til den nye adgangskode på 4 tal, skal du anvende denne adgangskode alle steder, hvor du anvender NemID til at logge på med.

Sikkerheden i NemID er stadigvæk på samme høje niveau for dig, der vælger at skifte til en adgangskode på 4 tal. Sikkerheden i NemID er ikke alene bestemt af længden af adgangskoden. Nets ændrer også i den bagvedliggende sikkerhed ved blandt andet at nedsætte antallet af gange, der kan indtastes forkert adgangskode, inden NemID spærres.

Du skal fortsat anvende NemID-nøglekort, når du logger på hos offentlige myndigheder og i forbindelse med pengeoverførsler i din netbank.

NemID

  • Det er frivilligt, om du ønsker at ændre din NemID-kode
  • Du kan selv vælge at ændre din kode fra Selvbetjening på www.nemid.nu
  • Vælger du at ændre NemID kode, gælder det alle steder, du bruger NemID
  • Du kan altid vælge at gå tilbage til en kode bestående af minimum seks tal og bogstaver
  • Du skal fortsat bruge NemID-nøglekort for at logge på offentlige sider som skat.dk, borger.dk o.l.
  • Du skal bruge NemID-nøglekort, hvis du vil flytte penge fra din netbank