Invester din tid, der hvor du kan gøre en forskel

Lad Coop Opsparing tage sig af dine penge

Et billigt alternativ til dine sparepenge

Coop har lanceret investeringsforeningen Coop Opsparing. Den skal være et stærkt og billigt alternativ til de etablerede investeringsforeninger. På den måde gør Coop det muligt at lade sparepengene gro med god samvittighed.

Invester i Coop Opsparing

En helt enkel måde at investere i fællesskab

Få din andel af Coops investeringsforening igennem i Coop Bank. Så kan du give dine sparepenge mulighed for at gro i ro og fred, mens du tager dig af alt det vigtige i livet.

  • Lave omkostninger sikrer en større andel til dig
  • Risiko spredt på tusindvis af virksomheder
  • Let at vælge en afdeling, der passer til dine behov

Du kan læse meget mere om de tre afdelinger og hvordan du køber din andel på investeringsforeningens hjemmeside. Besøg Coop Opsparing

Bestil depot

Gratis depot til kunder i Coop Bank

Alle kan frit købe en andel i en af de tre afdelinger i Coop Opsparing. Investeringsforeningen er nemlig registreret på Københavns Fondsbørs. Det kræver naturligvis et værdipapirdepot. Er du kunde i Coop Bank, kan du få et gratis depot til investering af frie midler i Coop Opsparing.

BESTIL DEPOT TIL COOP OPSPARING

Større afkast end på din bankkonto

Større afkast end på din bankkonto

Du får ikke meget i rente på en bankkonto i disse år. Ikke engang på en højrentekonto. Hvis du har en større opsparing, som du ikke skal bruge nu og her, så bør du overveje Coop Opsparing. Du kan fx vælge afdelingen Forsigtig med en stor andel af obligationer.

Læs mere om Coop Opsparing

”Der er rigtig mange danskere, som har penge stående på en konto til dårlige tider. Her ser vi en oplagt mulighed for at skabe en ny investeringsforening, der er mere gennemsigtig og billigere end dem, der dominerer markedet i dag.”

Lasse Bolander, Bestyrelsesformand, Coop

Lave omkosninger

Lave omkostninger

Du får en større andel af afkastet, hvis du vælger Coop Opsparing. Investeringsforeningen har nemlig omkostninger, der er blandt de laveste på markedet.

  • Omkostninger (ÅOP): 0,61 % - 0,65 %

 

Besøg Coop Opsparing

Spredt risiko

Spredt risiko

Hos Coop Opsparing investerer du i fælleskab med mange andre, men derudover investerer Coop Opsparing via indexfonde, der indeholder hundredvis af aktier. Det giver stor spredning af din risiko og en god nattesøvn.

 

Besøg Coop Opsparing

Helt enkelt

Helt enkelt

Coop Opsparing har kun tre afdelinger. Vigtigste forskel er fordelingen af aktier og obligationer. Ud fra din tidshorisont og din holdning til risiko, kan du let vælge den, der passer til dine behov. Hos os skal du ikke tage stilling til andet.

 

Besøg Coop Opsparing