4. juni 2024 

Hjælp os med at gøre net- og mobilbank bedre – deltag i brugerpanelet

Vil du være med til at forme fremtidens net- og mobilbank? Så læs med her.

Behandling af paneldeltagers personoplysninger

Vi vil gerne gøre net- og mobilbank endnu bedre. Derfor er vi gået sammen med vores IT-leverandør BEC om at afdække kundernes digitale behov, og du kan hjælpe ved at deltage i vores brugerpanel.

Brugerpanelet skal lave test af eksisterende og kommende løsninger, men som deltager i panelet skal du også medvirke i interviews og spørgeskemaundersøgelser omkring dine behov, når det gælder net- og mobilbank.

Som deltager i panelet vil du højst fire gange om året blive inviteret til en undersøgelse, og altid kun til undersøgelser, som BEC vurderer, er relevante for dig baseret på dit svar i tilmeldingen.

Du bestemmer helt selv, om du vil deltage, og hver undersøgelse tager mellem 10 og 60 minutter. Ved deltagelse i lange brugerundersøgelser vil BEC godtgøre med et gavekort.

Alle kan være med

For at sikre at vores løsninger rammer kundernes behov, vil vi gerne have et repræsentativt udsnit af vores kunder i brugerpanelet - mænd, kvinder, unge, ældre og med forskellig brug af net- og mobilbank.

Al feedback bliver kun brugt af BEC og bliver kun delt internt i anonymiseret form. Personoplysninger bliver opbevaret og behandlet sikkert, og som deltager kan du til enhver tid framelde dig igen og få dine oplysninger slettet.

Læs mere om, hvordan BEC behandler personoplysninger.

Tilmeld dig her

Er du interesseret i at deltage - kan du tilmelde dig her.

DELTAG I BRUGERPANEL

Tilmeld brugerpanel