Sådan køber du investeringsbeviser i Coop Opsparing

Følg vores lille guide, når du skal købe investeringsbeviser i Coop Opsparing i din netbank. Det er nemt og enkelt. Har du behov for hjælp, er du velkommen til at ringe til os.

 

1. Klik på "Investering" i menuen til venstre i din netbank og vælg "Investeringsoverblik"

Vælg investering

 

2. Vælg "Søg og køb" under det samlede investeringsoverblik

Søg og køb investering

 

3. Skriv Coop Opsparing i feltet "Søg (navn, ISIN, andet)" og klik herefter på knappen "Søg". 

søg coop opsparing

 

Herefter kan du vælge den afdeling, du ønsker at investere i:

vaelg opsparingsforening

 

4. Vælg depot

opbevaringsdepot

 

5. Vælg ordretype

Vælg ordre

 

"Straksordre" er en ordretype, hvor du kan handle af de priser, som banken stiller til rådighed.

"Børsordre" er en ordretype, hvor du selv angiver, hvilken kurs, du ønsker at købe eller sælge værdipapirer til. Ordren vil blive oprettet på Nasdaq Nordic(børsen i København). Ordren eksekveres, hvis en børsdeltager på Nasdaq Nordic accepterer ordren.

"Markedsordre" er en ordretype, hvor Coop Bank forsøger at handle ordren bedst muligt for dig i løbet af dagen.

"Limitordre" er en ordretype, hvor du selv angiver, hvilken kurs, du ønsker at købe eller sælge værdipapirer til. Banken vil, hvis muligt, gennemføre din afgivne ordre til den angivne kurs eller bedre.

 

6. Udfyld ordredetaljer (antal investeringsbeviser eller beløb, du vil købe for samt dato for handel)

Udfyld ordredetaljer

"Limitkurs" er den maximale pris du vil betale ved den pågældende aktie.

"Navnenotering" indebærer selskabets registrering af dets aktionærer. Ofte er det et krav i selskabets vedtægter, at aktionærer er navnenoterede for at kunne stemme på generalforsamlinger. Noteringen sker i selskabets aktiebog.

Herefter kan du se vilkår og omkostninger forbundet med købet af værdipapirerne. Det er endvidere muligt at se en uddybning af beregningen af omkostningerne forbundet med handlen.

(OBS: Angivne omkostninger er vejledende)

Se vilkår og omkostninger

7. Klik på "Næste" (Den røde knap på ovenstående billede)

 

8. Tryk på "Godkend med MitID", når du ønsker at påbegynde handlen.

Godkend med MitID

9. Købet/handlen er nu igangsat. Pengene bliver trukket på din konto om 2 bankdage. Du modtager en handelsnota i din e-boks, når handlen er endelig.

 

Det bemærkes, at overstående guide er et eksempel, hvorunder oplysninger om kurser, omkostninger og øvrige beløb og talstørrelser, ikke angiver gældende vilkår for køb af investeringsbeviser. De gældende vilkår for dig, afhænger af et eventuelt køb af værdipapir foretaget via din netbank. De generelle oplysninger på denne side, skal ikke betragtes som tilbud eller opfordring til at købe investeringsbeviser. Endvidere kan oplysningerne på denne side ikke betragtes som individuel investeringsrådgivning, hvorfor brugerne opfordres til at søge individuel rådgivning, herunder rådgivning vedrørende skat.

Du kan se mere om vilkår for investering, herunder køb og salg af værdipapir i bankens vilkår for investering og gebyrer for serviceydelser, som du kan finde ved at klikke her.