FORSIDE   >   LÅN   >   BEDST I TEST

CoopLån 20+ er kåret som bedst i test 2022

Bedst i test for 5. gang i træk!

Forbrugslånet CoopLån 20+ er for femte gang i træk kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk Penge.

Der kan være mange penge at spare ved at vælge det rigtige forbrugslån. Det bekræfter en undersøgelse foretaget i oktober 2022 fra Forbrugerrådet Tænk Penge, hvor forbrugslån hos 23 forskellige banker og finansieringsselskaber er blevet testet.

Udgangspunktet for testen er et lån på 40.000 kr., der tilbagebetales over fem år – altså 60 måneder, hvilket ifølge Forbrugerrådet Tænk Penge er et typisk forbrugslån for de fleste låntagere. I denne test er CoopLån 20+ blevet kåret som Bedst i test.

Skal du have et forbrugslån, der er bedst i test? Prøv vores beregner.

BEREGN HVAD DET KOSTER

Om testen

Banker og finansierings- selskaber der blev testet

23

”Meget god”-bedømmelser
i de 6 testkategorier

3

Etableringsomkostninger

0 kr.

Højeste samlede
testbedømmelse

75 %
Regneeksempel CoopLån 20+

Lånebeløbet er på 40.000 kr. Den variabel debitorrente udgør 10,00 %. Hvis lånet afvikles over 60 måneder med en månedlig ydelse på 842 kr., udgør de samlede kreditomkostninger (rente) 10.220 kr., dvs. et samlet tilbagebetalingsbeløb på 50.520 kr. ÅOP udgør 10,00 %. Forudsætter, at betaling sker via Betalingsservice.

Citat Coop Bank

"Vi tildeler et Bedst i test til Coop Bank. Coop Bank opnår Bedst i test, fordi de har en konkurrencedygtig rente samt ingen etableringsomkostninger og ingen betalings-/administrationsgebyr."

- Forbrugerrådet Tænk Penge

Derfor vinder CoopLån 20+ Bedst i test


Forbrugslån: Bedst i test 2022

  • Lave omkostninger
  • Konkurrencedygtig rente
  • Ingen etableringsomkostninger
  • Nemt at beregne ÅOP og månedlig ydelse via låneberegner
  • Intet krav om at skifte bank for at låne
  • Udskyd betalingen af låneydelsen uden gebyrer

Citat Coop Bank

”Vi arbejder løbende på at sikre, at vi er blandt markedets billigste, også når det gælder lånemuligheder. Vi er derfor glade for endnu engang at få blåstemplingen fra Forbrugerrådet Tænk Penge”

- Tore Hageskov, Coop Bank

Pas på etableringsomkostningerne

Når du skal se, om et forbrugslån er billigt eller ej, skal du holde godt øje med ÅOP – de årlige omkostninger i procent. ÅOP viser nemlig, hvad lånet koster, når alle omkostninger – altså renter, etableringsomkostninger og eventuelle gebyrer - er regnet med.

Ser du på ÅOP kan du derfor nemt og hurtigt sammenligne forbrugslån med samme beløb og løbetid og se, hvor du får det billigste lån.

Bliv klogere på ÅOP

Udregn åop på dit forbrugslån