Ring til os


Kundeservice

Alle hverdage mellem 9.00 og 17.00


Netbank support

Spær kort hos Nets

44 89 29 29 Visa/Dankort

44 89 27 50 MasterCard

Bruges uden for bankens åbningstid

chat
Ring til os
FORSIDE   >   LÅN   >   BEDST I TEST

CoopLån 20+ er bedst i test

CoopLån 20+ rammer plet! 
For fjerde år i træk.

Igen i 2020 er forbrugslånet CoopLån 20+ kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk Penge. Vi er selvfølgelig glade for at løbe med sejren. Men mest af alt fordi det betyder, at du som kunde vinder. Du kan nemlig få et forbrugslån, der er til at forstå og regne med. Med en konkurrencedygtig fast rente, 0 kr. i etableringsomkostninger og 0 kr. i administrationsgebyr. Læs mere om testen her på siden.

Eller beregn dit lån med det samme. 

BEREGN HVAD DET KOSTER

Om testen

Banker og finansierings- selskaber der blev testet

26

”Meget god”-bedømmelser
i de 8 testkategorier

5

Etableringsomkostninger

0 kr.

Højeste samlede
testbedømmelse

82 %
Regneeksempel CoopLån 20+

Lånbeløbet er på 40.000 kr. Den variable debitorrente udgør 8,75 %. Hvis lånet afvikles over 60 måneder med en månedlig ydelse på 820 kr., udgør de samlede kreditomkostninger (rente) 9.200 kr., dvs. et samlet tilbagebetalingsbeløb på 49.200 kr. ÅOP udgør 8,75 %. Forudsætter, at betaling sker via Betalingsservice.

Fast rente og lave omkostninger

Nogle forbrugslån kan være svære at gennemskue. De har måske en lav rente men høje etableringsomkostninger eller uigennemskuelige vilkår, som ender med at gøre lånet meget dyrt og meget besværligt. 

Med CoopLån 20+ betaler du ingen etableringsomkostninger, og renten er fast. Det betyder, at du kan være sikker på, at du ikke pludselig skal betale en højere ydelse, end du havde regnet med.

Quote - Coop Bank

"Vi tildeler et Bedst i test til Coop Bank. Coop Bank opnår Bedst i test, fordi de har en konkurrencedygtig og fast rente samt ingen etableringsomkostninger og ingen betalings-/administrationsgebyr. Den konkurrencedygtige pris på CoopLån 20+ er ens for alle forbrugere."

- Forbrugerrådet Tænk Penge

Derfor vinder Coop Bank Bedst i Test. For fjerde år i træk.


Forbrugslån: Bedst i test 2020

  • Lave omkostninger
  • Fair og gennemskuelige vilkår
  • Samme lave rente til alle låntagere
  • Ingen etableringsomkostninger
  • Nemt at beregne ÅOP og månedlig ydelse via låneberegner
  • Intet krav om at skifte bank for at låne

Citat Coop Bank

“Vi har siden etableringen af Coop Bank tilbage i 2013 arbejdet på at gøre bankmarkedet mere forståeligt og transparent og samtidig tilbyde konkurrencedygtige produkter. Det har vi også forsøgt at gøre med vores CoopLån 20+, som henvender sig til forbrugere med mindre lånebehov. Ambitionen er, at produktet skal være nemt at forstå – produktet har én rente, nemlig 8,75 procent, og med årlig rentetilskrivning svarer ÅOP’en til renten. Da produktet har fast rente, ikke indeholder gebyrer af nogen art, og det ikke koster noget at indfri lånet før tid, vil kundens ÅOP, uanset hændelser, altid være den samme.”

- Tore Hageskov, Coop Bank

Bag om testen

Forbrugerrådet Tænk Penge har testet 26 forskellige banker og finansieringsselskaber. Oplysningerne er indhentet fra selskabernes hjemmesider eller ved kontakt til selskaberne i oktober 2020. Alle lån er beregnet som forbrugslån på 40.000 kr. med en tilbagebetalingstid på 5 år. 

Du kan læse hele artiklen fra Tænk Penge her. Den gør dig også klogere på, hvorfor det ikke kun er renten, du skal kigge på, når du vælger lån. 

LÆS ARTIKLEN

 

Testen fra Forbrugerrådet Tænk Penge