Ring til os


Kundeservice

Alle hverdage mellem 9.00 og 17.00


Netbank support

Spær kort hos Nets

44 89 29 29 Visa/Dankort

44 89 27 50 Mastercard

Bruges uden for bankens åbningstid

FORSIDE   >   LÅN   >   BÅD

Ansøg om et bådlån

At sejle er at leve

Lån-båd-coopbank

Drømmer du om en ny båd? Eller drømmer du om at få udskiftet den gamle båd? Med et CoopLån kan du ansøge om et bådlån på op til 350.000 kr. til en lav rente og snart mærke vinden i håret og havets brus.

Når du skal investere i en båd, er det vigtigt, at du gør dig grundige overvejelser inden og undersøger markedet. Det er en god idé at overveje, om du ønsker at investere i en veludstyret, velholdt og brugt båd eller om du ønsker en fabriksny båd. Derudover vil det være en fordel, hvis båden er fra et kendt mærke, så den potentielle gensalgsværdi forbliver høj. 

Søg om et CoopLån 50+ allerede i dag, så har du finansieringen på plads. Med CoopLån 50+ kan du låne fra 20.000 kr. op til 350.000 kr. og du betaler en fast ydelse i 12-120 måneder samtidig med at du ikke behøver at stille sikkerhed for lånet.

 

BEREGN LÅN

Gør drømmen til virkelighed. Lån til din nye båd i Coop Bank

Gode råd, når du skal købe brugt båd

  • Se båden på land
  • Tjek motor, rig og kølbolte
  • Tjek kaleche, sejl og udstyr
  • Pas på skjulte fejl
  • Tjek om der er restgæld i båden
  • Køb gerne hos en aut. bådforhandler
  • Søg om et CoopLån 50+ allerede i dag, så du har finansieringen i orden

 

Det er vigtigt at huske på alle udgifterne i forbindelse med køb af båd.  Det kan være, at du ønsker specielt udstyr til din båd. Det kan også være, at du har behov for en bådtrailer til at fragte båden på land eller har behov for at investere i en bådplads i havnen.

Lån-båd-2-coopbank

Der er hjælp at hente

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål til bådlån

Kan jeg få et bådlån uden udbetaling?

Ja, du kan godt få et bådlån uden udbetaling. Skal du låne et mindre beløb uden udbetaling kan du vælge vores CoopLån 20+ eller CoopLån50+. Læs mere om et Coop Bank lån her.

Kan jeg indfri mit bådlån før tid?

Ja, du kan uden problemer indfri dit lån og betale resten af din gæld før tid. Det koster 0,- kr. at indfri et CoopLån 20+. Det koster 325,- kr. at indfri et CoopLån 50+. Alt hvad du skal gøre, er at give os besked via din Netbank.

Hvor lang løbetid kan jeg vælge på mit bådlån?

Med et CoopLån 50+ kan du vælge en løbetid op til 10 år. Prøv vores låneberegner og se hvad løbetiden betyder for din månedlige ydelse.

Skal jeg betale en fast eller en variabel rente på mit bådlån?

Vælger du et CoopLån 20+ betaler du en fast rente. På CoopLån 50+ betaler du variabel rente.