Invester de penge, du ikke skal bruge lige nu

Vælg Investeringsforeningen Coop Opsparing eller sammensæt selv dine investeringer i vores netbank

Tænk på dine penges fremtid

Inflation og lave renter gør, at din opsparing taber værdi – stille og roligt. Med mindre du investerer. Vælger du at investere i værdipapirer, kan du få et godt afkast på lang sigt. Du kan fx overlade din opsparing til investeringsforeningen Coop Opsparing. Eller du kan selv sammensætte dine investeringer i vores netbank.

Coop Opsparing

Sæt dine penge i
INVESTERINGSFORENINGEN
Coop Opsparing

Læs mere
Læs mere

Værdipapirhandel

Brug din netbank
til KØB OG SALG af et stort
udvalg af værdipapirer

Læs mere
Læs mere

Opret depot

Start med at oprette
et DEPOT
til dine værdipapirer

Læs mere
Læs mere

pil op
Værdipapirhandel

Sammensæt selv dine investeringer i din net- eller mobilbank

Kender du risici og muligheder på markedet, så behøver du ingen rådgivning. I din net- eller mobilbank kan du selv vælge, hvilke værdipapirer, du vil købe for dine frie midler. Her kan du handle til lave omkostninger og som medlem af Coop, kan du få et gratis depot. Du har adgang til et stort udvalg af gængse aktier, obligationer og investeringsforeninger noteret på Københavns Fondsbørs – fx Coop Opsparing.

LÆS OM HANDEL MED VÆRDIPAPIRER

pil op
Coop Opsparing

Lad Coop Opsparing tage sig af dine penge

Du behøver ikke investere tid på aktiemarkedet. Du kan i stedet vælge at købe en lille andel af Coop Opsparing. I investeringsforeningen får dine penge gavn af de langsigtede stigninger på markedet. Du investerer i hundredvis af virksomheder, så din risiko bliver spredt. Vi har desuden udvalgt de mest ansvarlige virksomheder – fx når det gælder bæredygtighed. Alligevel er omkostningerne blandt de laveste på markedet.

LÆS OM COOP OPSPARING

Få et depot i Coop Bank

Bestil depot

Du skal have et depot i Coop Bank til dine værdipapirer. Uanset om du investerer via Coop Opsparing, eller du selv udvælger aktier og obligationer i din netbank. Du kan få det gratis, når du er kunde i Coop Bank.

Bestil depot

Klar besked om investering

Værd at vide om investering

Hvad er forskellen mellem grønne, gule og røde værdipapirer? Hvad er en aktie eller en obligation helt præcist? Vi har samlet alle forklaringerne, så du hurtigt kan få svar på dine spørgsmål

Få svar på dine spørgsmål