Indsæt og hæv kontanter i Coops butikker

Vi er der, hvor du handler

Resten kan du ordne i din netbank

Coop Bank har ingen filialer. Du kan nemlig klare det meste i din netbank. Og når du fx skal hæve kontanter, så kan du gå i kassen i din lokale Coop-butik.

  • Her kan du hæve og indsætte kontanter uden gebyr – op til 4.000 kr. alt efter tidspunktet og afhængigt af kassebeholdning
  • Spørg om begrænsninger i din lokale butik

Bemærk der kan gå op til to bankdage, fra du har indsat beløbet, til det fremgår af din kontooversigt.

Der er hjælp at hente

Her kan du få svar på dine spørgsmål om services i Coops butikker

Kan jeg få rådgivning i Coops butikker?

Coop Bank er en internetbaseret bank, og vi har derfor ikke filialer med lokale kunderådgivere. Du kan heller ikke modtage rådgivning i Coops butikker.

  

Hvordan hæver jeg kontanter?

Du kan gratis hæve op til 4.000 kr. i alle Coop koncernens butikker, hvis kassen tillader det. Du kan opleve forskellige beløbsbegrænsninger i de enkelte butikker. Det kan eksempelvis være fordi, det er en lille butik, eller at det er først på dagen, og der derfor ikke er så mange penge i kassen.

I nogle butikker kan du også opleve, at du slet ikke kan hæve kontanter efter kl. 18. Det skyldes, at vi har valgt ikke at hæve kassebeholdningen om aftenen, fordi vi vil undgå at øge risikoen for røveri af hensyn til vores medarbejdere. Du kan altid henvende dig i din egen butik og få oplyst dine muligheder.

Alle hævninger sker med dit Coop Bank betalingskort via kassen i butikken.

 

Kan jeg hæve eller bestille valuta i Coop Bank?

Du kan ikke hæve udenlandsk valuta i Coops butikker eller gennem Coop Bank. Når du skal bruge udenlandsk valuta anbefaler vi, at du hæver kontanter, når du når frem til din rejsedestination og afregner i den lokale valuta. Hvis du gerne vil have valutaen inden afrejse kan du f.eks. benytte Forex eller andre pengeinstitutter. 

Hvordan indsætter jeg kontanter?

Du kan gratis indsætte op til 4.000 kr. i alle Coop koncernens butikker. Henvend dig i kassen med dit Coop Bank betalingskort. Alle indbetalinger sker med dit Coop betalings- eller kreditkort via kassen i butikken.

Du skal altid have en kvittering fra kassemedarbejderen som bevis på, at du har sat pengene ind. Husk at gemme kvitteringen, indtil beløbet er indsat på din konto.

Bemærk: Der kan gå op til to bankdage, fra du har indsat beløbet til det fremgår af din konto.

 

Kan jeg indsætte kontanter, der stammer fra erhverv?

Vi tilbyder alene konti til private kunder og til privat anvendelse. Du har derfor ikke mulighed for at indsætte din omsætning i Coops butikker, hvis du er erhvervsdrivende.