Ring til os


Kundeservice

Alle hverdage mellem 9.00 og 17.00


Netbank support

Spær kort hos Nets

44 89 29 29 Visa/Dankort

44 89 27 50 MasterCard

Bruges uden for bankens åbningstid

chat
Ring til os

Guide: 5 tips til køb af ny bil

Skal du være godt kørende, og overvejer du køb af ny bil? Vi guider dig sikkert gennem bilkøbet i fem lette trin.

Tjek markedet inden du køber ny bil

1. Tjek markedet

Måske har du allerede besluttet dig for hvilken type bil, der er din drømmebil? Hvis ikke, så er det første step på vejen. Når  først du har besluttet dig for biltype og mærke, kan du bestille en prøvetur hos en forhandler.

Er det en familiebil, kan det være en god idé at tage hele familien med og montere autostole mv., så du er sikker på, at der er plads til alle, og at bilen stadig er tilpas rummelig og komfortabel i forhold til familiens behov.

Tjek også priser hos de forskellige forhandlere – selv om der er tale om samme type bil, kan priserne nemlig godt variere.

2. Beregn hvor meget du kan låne

Har du råd til drømmebilen? Prøv vores låneberegner her og se, om du har råd til bilen.

Beregn billån

Bemærk, at vi støtter op om grønne og klimavenlige valg. Vi giver dig derfor 2.500 kr. i rabat på dit låneetableringsgebyr, hvis du køber en maks tre år gammel el- eller plug in-hybridbil med batteri, der kan oplades ved en stander eller via et strømstik. 

Beregn hvor meget du kan låne til ny bil

Tjek ÅOP på dit lånetilbud

3. Få styr på omkostningerne

Husk at sammenligne ÅOP (årlige omkostninger i procent) på forhandlerens tilbud med ÅOP på bankens tilbud. Tit er der mange penge at spare på etableringsomkostninger og månedlige gebyrer.

Læs mere om ÅOP her

4. Det er ok at forhandle lidt

Snyd ikke dig selv for en lille opgradering, inden du ruller bilen ud af butikken. Det er helt almindelig kutyme at forhandle sig til en rabat på bilens pris eller lidt mere ekstraudstyr i form af f.eks. vinterdæk, anhængertræk, rustbeskyttelse, solfilm eller andet.

Det er OK at forhandle om bilens pris

Glem ikke bilforsikringerne

5. Glem ikke forsikringerne

Som bilejer er det vigtigt, at du husker at tegne en lovpligtig ansvarsforsikring på din bil. Den lovpligtige ansvarsforsikring er utrolig vigtig. Den dækker nemlig, hvis du skader andre mennesker, deres ting eller biler. Det gælder også skader på personer, der er passagerer i din bil.

Ansvarsforsikringen dækker dog ikke skader på din bil. Til disse skader skal du tegne en kaskoforsikring. Den dækker skader på bilen i forbindelse med trafikuheld, buler og ridser, brand, kortslutning, eksplosion, eller hvis noget falder ned på bilen.
Der er forskellige typer kaskoforsikringer afhængig af, hvor meget dækning der ønskes.

OK-EL

God pris på el

Skulle valget falde på en el- eller hybridbil, kan du lade billigt op til køreturen med strøm fra OK. Når du medlem af Coop, får du 40 kr. i bonus på din Coop-medlemskonto hvert eneste år, og du får altid en god elpris. Du betaler nemlig kun for den el, du bruger.

Læs mere

Coop bilforsikring

Billig bilforsikring

Tegner du en ansvars- og kaskoforsikring hos Coop Forsikringer fra Topdanmark, betaler du kun for de kilometer, du kører. Derudover får du 250 kr. i bonus, når du køber forsikringen, 1 % i fast bonus hver måned og 5 % ekstra bonus, hvert år du ikke har nogen skader.

Læs mere

SEAS-NVE grøn strøm til din bil

Bonus på grøn strøm

Vil du være med til at styrke den grønne omstilling, når du lader el-bilen op? Så vælg en el-aftale, der sikrer at dit elforbrug bliver grønnere. SEAS-NVE tilbyder Sol&Vind-produkter, der er baseret på grønne løsninger fra danske solcelleanlæg og vindmøller. Du får som Coop-medlem op til 105 kroner i årlig bonus.

Læs mere