FORSIDE   >   SERVICES

God bankservice, der hvor du er

I Coop Bank kan du ordne din økonomi, når du er på nettet – og når du handler

Gå i banken på nettet

I Coop Bank har vi ingen filialer. Vi synes det er smartere, at du bruger vores netbank. Så kan du holde styr på din økonomi, når du har tid. Fra netbanken kan du skrive direkte til os. Alle i vores kundeservice er klar til at hjælpe dig.

Læs om netbank

Mobilbank på farten eller i sofaen

Når du lige skal tjekke din saldo eller betale en regning, kan du bruge vores mobilbank. Den har de fleste funktioner og kan bruges på både din smartphone og på din tablet. Du har altså også din bank ved hånden, når du er ude at handle, på ferie eller når du slapper af i sofaen.

Læs om mobilbank

pil til højre
Hæv kontanter

 

Hæv kontanter i dit supermarked

Vi har ingen filialer. Til gengæld kan du hæve penge i Coops butikker landet over. Der er selvfølgelig ikke noget gebyr på den service. 

  • Hæv og indsæt kontanter – op til 4.000 kr. afhængigt af tidspunkt og afhængigt af kassebeholdning

LÆS MERE

Betalingsservice

Styr på regningerne

Du kan let tilmelde dine regninger til Betalingsservice i vores net- eller mobilbank. Du kan også få hjælp til at flytte alle dine BS-aftaler fra en anden bank.

Læs mere

Netbank

Sikkerhed på nettet

Vi færdes mere og mere på nettet – og det gør de kriminelle desværre også. Men der er meget, du kan gøre for at forbedre din onlinesikkerhed.

Læs mere

Geografisk sikkerhed

Geografisk sikkerhed

Dit Mastercard er udstyret med geografisk sikkerhed, der kan blokere for brug i udvalgte regioner fx i Afrika. Det er med til at sikre dig mod svindel med kopierede kort bl.a. på nettet. 

Læs mere

Betal kontaktløst

Betal kontaktløst

Har du et nyere betalingskort, kan du slippe for at indtaste pinkode, når du køber for under 350 kr. ­Du holder bare dit kort op til terminalen. Kig efter kontaktløs-symbolet, der hvor du handler.

Læs mere