Ring til os


Kundeservice

Alle hverdage mellem 9.00 og 17.00


Netbank support

Spær kort hos Nets

44 89 29 29 Visa/Dankort

44 89 27 50 MasterCard

Bruges uden for bankens åbningstid

5. juli 2021

Godt nyt til dig med energimærke E, F og G

Nu kan du igen søge om offentligt tilskud til energirenovering, hvis du har energimærke E, F eller G – eller hvis du skal søge om tilskud til en varmepumpe.

energimærke

Nåede du det heller ikke i april?

Rigtig mange gik forgæves, da man i april kunne søge om tilskud til energirenovering af sin bolig via den offentlige tilskudsordning, Bygningspuljen. Men nu ændrer Energistyrelsen den omtalte ordning.

Helt konkret sænker styrelsen tilskudssatserne, så flere boligejere kan få del i puljerne. Kriterierne for at søge bliver også ændret, så puljen nu kun er for ejere af boliger med energimærke E, F og G. Du kan dog stadig søge om tilskud til en varmepumpe uanset din boligs energimærke.

Nu er der kun én ansøgningsrunde

De to planlagte ansøgningsrunder lægges sammen til én i september i år. Herefter kommer næste ansøgningsrunde først i 2022. Ændringerne er vedtaget af Folketinget, men kræver en bekendtgørelsesændring, som skal i offentlig høring, før de træder endeligt i kraft.

Abonner på SparEnergis nyhedsmail, hvis du vil have besked, når de kender datoen for næste runde.

Læs mere om tilskud på sparenergi.dk

Har du styr på energimærket?

Hvis du har et Totalkreditlån, så kan du sætte gang i energirenoveringen med et billigt energitjek.

Med et Totalkredit Energitjek hjælper en energikonsulent dig med at udarbejde et energimærke, som kan være adgangsgivende til at søge om tilskud fra de offentlige puljer. Energikonsulenten hjælper også med råd og vejledning om mulige energiforbedringer. Med et boliglån fra Totalkredit kan du desuden ansøge om tilskud fra Totalkredit til udskiftning af oliefyr til i stedet af få en varmepumpe.

Læs mere om energitjek

energitjek konsulent