Hvad siger vores kunder ...

Vi har mange glade kunder i Coop Bank. Her kan du læse om nogle af vores boligkunders oplevelser.

Anni og Ole - kunder i Coop Bank

"Det var super nemt"

På bare to dage - og med minimalt papirarbejde - fik Ole og Anni flyttet deres Totalkreditlån til Coop Bank. De ville gerne have en onlinebank med lidt billigere betingelser, og da Coop Bank samarbejder med Totalkredit, var det oplagt at skifte bank.

”Det var supernemt, og Coop Bank ordnede alt for os. Det var virkelig minimalt, hvad vi selv skulle gøre, og samtidig fulgte der ekstra bonus med som en positiv overraskelse.” fortæller Ole. 

Læs hele deres historie her

Jesper - kunde i Coop Bank

Plads til børnebørnene

Selvom Jesper aldrig har mødt sin boligrådgiver ansigt til ansigt, kunne han ikke have ønsket sig bedre rådgivning, da jagten gik ind på en rummelig bolig med plads til hyggelige besøg af børnebørnene.

Læs hele Jespers historie

Henrik og Elham - Kunder i Coop Bank

I Coop Bank fik vi rigtig god service fra rådgiveren

Med et boliglån fra Coop Bank er Henrik og Elham kommet godt på plads i deres første fælles bolig. ”Det har været nemt og ligetil. Vores rådgiver rådgav os ud over, hvad han var forpligtet til og gav os mange brugbare råd,” fortæller Henrik.

Læs hele Elham og Henriks historie

Natalie - Kunde i Coop Bank

Natalie skar 300.000 kr. af sit realkreditlån

Natalie ejer en lejlighed i Humlebæk. Hun er en af de mange boligkunder, der har valgt at opkonvertere deres lån, da renten begyndte at stige.

Læs Natalies historie

Lasse - Kunde i Coop Bank

Vi glæder os til at slå rødder med en god mavefornemmelse

Selvom Lasse og familien kun skulle flytte få hundrede meter, er det vigtigt for dem, at deres nye hus er finansieret i en bank, hvor både prisen og værdierne giver mening. I Coop Bank fik de det billigste lån og en del af andelstanken med i boligkøbet.

Læs Lasses historie

Glad kunde

Vil du også fortælle din historie?

Har du også lyst til at dele din historie, så send os en mail med emnet "Kundeoplevelse". Vi udtrækker en kundehistorie om måneden og kvitterer med et gavekort til Coops butikker.

Send en e-mail til os

pil til højre
Kontakt os om lån til bolig

Tag en snak med os om finansieringen af din bolig