Juni 2022

Ole og Anni flyttede deres Totalkreditlån til Coop Bank: ”Det var supernemt”

På bare to dage - og med minimalt papirarbejde - fik Ole og Anni flyttet deres Totalkreditlån til Coop Bank.

flyt totalkreditlån

Ole og Anni fra Viby Sjælland havde længe overvejet et bankskifte fra en større dansk bank, fordi de ikke længere brugte banken så ofte.

”Vi ville derfor gerne over i en onlinebank for at få lidt billigere betingelser,” fortæller Ole.

Samtidig havde parret et banklån, som de gerne ville have lagt ind under deres realkreditlån fra Totalkredit som tillægslån.

”Vi havde kigget på Coop Bank tidligere, hvor jeg også havde et Mastercard. Jeg havde været meget godt tilfreds med Coop Bank som en onlinebank med nemme systemer. Og da vi så, at Coop Bank samarbejder med Totalkredit, var det jo oplagt.”

Det er gratis at flytte et Totalkreditlån til Coop Bank, og lånet forbliver uændret. Samtidig får man udover KundeKroner fra Totalkredit også bonus, som kan bruges i Coops butikker.

Ønsker du at flytte dit Totalkreditlån til Coop Bank? Læs mere her.

Se, hvor meget du kan få i bonus*

Har du et realkreditlån fra Totalkredit, eller er du på jagt efter en ejerbolig? Se, hvor meget du får i bonus hvert år. Husk, du også får KundeKroner fra Totalkredit

Indtast din restgæld

Du får: kr.

i bonus hvert år

Beregn din bonus på realkreditlån

*Din bonus afhænger af restgælden på dit lån. Du kan få 0,075 % p.a. af din restgæld i bonus, hvilket svarer til 750 kr. om året pr. lånte mio. kr. Din bonus indsættes løbende en gang om måneden. Restgæld er det beløb, du skylder på dit/dine lån i Totalkredit lige nu. Har du allerede et Totalkreditlån i Coop Bank, kan du se restgælden i din netbank eller på din oversigt fra Betalingsservice eller på realkreditårsopgørelsen. Beregningen på siden her er vejledende og baseret på den restgæld, du har indtastet. Hvis du afdrager på dit lån, vil din restgæld og dermed også din månedlige bonus falde hen over året. Vær opmærksom på, at din bonus er skattepligtig. Se samlede vilkår og betingelser for bonus

Nemt at flytte lånet

Da først Ole og Anni havde truffet beslutningen om at flytte deres Totalkreditlån til Coop Bank, gik det hurtigt.

”Det var supernemt, og Coop Bank ordnede alt for os. Det var virkelig minimalt, hvad vi selv skulle gøre, ” fortæller Ole.

”Jeg havde frygtet at skulle flytte Betalingsservice-aftaler, men jeg fik bare et skema, hvor jeg skulle skrive, hvor mange poster der skulle flyttes, og så blev de flyttet over 1-2 dage.”

I det hele taget er han ovenud tilfreds med forløbet.

”Vi vil til enhver tid anbefale andre at flytte deres Totalkreditlån til Coop Bank.”

Det var en positiv overraskelse, at der fulgte ekstra bonus med, når man har et Totalkreditlån i Coop Bank.

”Bonussen kom helt af sig selv, da først vi havde flyttet lånet. Det var ikke et argument for at flytte vores Totalkreditlån. Det var bare en ekstra bonus, som man siger,” lyder det fra Ole.

Flyt dit realkreditlån til Coop Bank

Citat Jesper

”Det var supernemt, og Coop Bank ordnede alt for os. Det var virkelig minimalt, hvad vi selv skulle gøre”

- Ole, boligkunde i Coop Bank

Det en god idé at knytte dit Totalkreditlån til Coop Bank:

  • Du får 750 kr. i bonus for hver lånte million, hvert år. Din bonus indsættes løbende en gang om måneden og kan bruges til at handle med i Coops butikker og på coop.dk.
  • Du får samtidig KundeKroner fra Totalkredit.
  • Med KundeKroner og bonus får du et af Danmarks billigste realkreditlån – også selvom din bonus er skattepligtig.
  • Hvis du har et Totalkreditlån i en anden bank, kan du helt gratis at knytte det til Coop Bank. Dit lån forbliver uændret, men det er fremover Coop Bank, der hjælper dig med f.eks. omlægning, tillægslån og rådgivning.

KONTAKT MIG

Citat Ole

”Vi vil til enhver tid anbefale andre at flytte deres Totalkreditlån til Coop Bank.”

- Ole, boligkunde i Coop Bank