18. august 2021

Plads til børnebørnene

Selvom Jesper aldrig har mødt sin boligrådgiver ansigt til ansigt, kunne han ikke have ønsket sig bedre rådgivning, da jagten gik ind på en rummelig bolig med plads til hyggelige besøg af børnebørnene.

Jesper er glad for sit nye boligkøb

Det var egentlig lidt tilfældighedernes spil, da Jesper på 65 år opsagde sit lejemål i en boligforening i Højbjerg og købte en bolig i naturskønne Risskov i Aarhus.

”Jeg ville gerne have mere plads til besøgende børn og børnebørn, og de boliger, som boligforeningen kunne tilbyde, var i to plan. Den bolig, jeg endte med at købe, er både rummelig, i et plan og ligger tæt på både byen og skoven,” fortæller han.  

Jesper har gennem flere år været medlem af Coop og kunde i Coop Bank. Bankens værdisæt om lave priser uden skjulte gebyrer er en af de overvejende grunde til, at han har valgt at tage et boliglån gennem Coop Bank.   

”Det tiltaler mig principielt, at der ikke er nogen, der profiterer på overskud, da banken er ejet af medlemmerne. Da Coop Bank sidste år begyndte at tilbyde boliglån, var den mulighed jo oplagt,” fortæller han.

Læs om lån til boligkøb i Coop Bank

Citat Jesper

"Det tiltaler mig principielt, at der ikke er nogen, der profiterer på overskud, da banken er ejet af medlemmerne. Da Coop Bank sidste år begyndte at tilbyde boliglån, var den mulighed jo oplagt."

- Jesper, boligkunde i Coop Bank

God rådgivning

Rejsen i forbindelse med boliglånet beskriver han som rigtig god – især når det gælder rådgivningen. Da Coop Bank er en online bank, har han ikke haft nogen møder ansigt til ansigt med sin rådgiver, men det er bestemt ikke gået ud over rådgivningens kvalitet.

”Det var super godt. Jeg har haft en boligrådgiver, der har fulgt mig tæt og været enormt god til at tage højde for min personlige økonomiske situation, gå budgetter igennem og formidle lånet. Der blev ikke bare sagt mekanisk nej tak, men i stedet fik jeg god individuel behandling.”

Han kan derfor anbefale andre på boligjagt at overveje et boliglån gennem Coop Bank. 

”Det kan jeg helt entydigt anbefale. Men jeg synes også, at man skal blive kunde i Coop Bank, for der er få gebyrer og stor gennemskuelighed. Samtidig kan man sætte kontanter ind i Coops butikker, og det har jeg benyttet mig af en gang imellem. Så gør det ikke noget, at banken ikke har fysiske filialer. Man kan altid ringe og få personlig rådgivning.”

Jesper står udenfor sin nye bolig

Jesper

  • Bor i Risskov, som er en bydel i Aarhus
  • Arbejder som lærer og pedel på en højskole
  • Han er 65 år, far og bedstefar

Citat Jesper

"Det var super godt. Jeg har haft en boligrådgiver, der har fulgt mig tæt og været enormt god til at tage højde for min personlige økonomiske situation."

- Jesper, boligkunde i Coop Bank

Få et lånetilbud

Har du fundet drømmeboligen? Ring til vores certificerede boligrådgivere eller send os dine informationer her