Ring til os


Kundeservice

Alle hverdage mellem 9.00 og 17.00


Netbank support

Spær kort hos Nets

44 89 29 29 Visa/Dankort

44 89 27 50 MasterCard

Bruges uden for bankens åbningstid

chat
Ring til os
FORSIDE   >   SERVICES   >   MITID

Nu lanceres MitID, der skal erstatte NemID

Du får et mere sikkert, digital ID til dig og dit liv, både nu og fremover.

MitID logo

NemID bliver til MitID

Fra efteråret 2021 skal du – som noget nyt – bruge MitID i stedet for NemID, når du logger ind på f.eks. netbank, godkender betalinger i webshops eller skriver under digitalt.

MitID er en app, som du skal downloade til din telefon eller tablet. Har du ikke mulighed for at bruge MitID-app’en, kan du i stedet bestille en kodeoplæser eller en kodeviser. Dette kan gøres via www.mitid.dk.

Når du har fået MitID, betyder det samtidig, at der gradvist skal siges farvel til NemID-appen og nøglekortet. I en periode vil der dog være steder, hvor du skal bruge MitID og andre steder NemID. Du skal derfor beholde dit NemID, indtil du får andet at vide.

Med MitID bliver online-sikkerheden skærpet, hvilket kommer dig til gavn som forbruger. Det bliver det blandt andet vanskeligere for andre at udgive sig for at være dig. Derudover bliver det også nemmere at undgå køb på falske hjemmesider, og du vil modtage en besked om at spærre dit MitID, hvis der f.eks. sker forsøg på misbrug.

Bliv klogere på MitID

Du får besked, når du skal gøre noget

Som kunde hos Coop Bank vil du få besked i din net- eller mobilbank, når det er din tur til at få MitID. Når du får beskeden, skal du igennem et flertrinnet selvbetjeningsproces.

Der kan gå noget tid, før det bliver din tur til at få MitID. Digitaliseringsstyrelsen regner med, at alle borgere har fået MitID i løbet af 2022.

Når du har fået MitID er det vigtigt, at du passer på dine personlige oplysninger og aldrig udleverer dine koder til andre. Hverken banken, myndigheder eller supporten vil bede om dem.

I denne video kan du se, hvordan du passer på MitID.

Har du hentet MitID app’en?

Hent app’en til Apple eller Android herunder.

 

Hent Totalkredit og Coop Bank appen i Google Play Hent Totalkredit og Coop Bank appen i App Store

Brug for hjælp?

Få svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål hos MitID Support

Gå til MitID Support

fakta om mitid

Fakta om MitID

  • MitID bliver indført fra efteråret 2021.
  • NemID lukker, når MitID er fuldt indfaset i løbet af 2022.
  • I en periode vil der være steder, hvor du skal bruge MitID og andre steder NemID. Du skal derfor beholde dit NemID, indtil du får andet at vide.
  • NemID nøglekort og NemID nøgleapp kommer til at udgå. I stedet kan du få MitID appen, eller et par andre alternativer, hvis du ikke har mulighed for at bruge MitID appen.