Ring til os


Kundeservice

Alle hverdage mellem 8.00 og 18.00


Netbank support

Spær kort hos Nets

44 89 29 29 Visa/Dankort

44 89 27 50 MasterCard

Bruges uden for bankens åbningstid

chat
Ring til os
FORSIDE   >   LÅN   >   BEDST I TEST

bedst i test

For andet år i træk:
CoopLån20+ igen Bedst i Test

Forbrugslån vinder på lav ÅOP og høj fleksibilitet

Ud af 22 forbrugslån, har CoopLån 20+ fået titlen Bedst i Test. For andet år i træk. Forbrugerrådet Tænk Penge lægger i bedømmelsen vægt på, at Coop Bank tilbyder en konkurrencedygtig rente og en lav ÅOP. De fremhæver også den høje fleksibilitet i tilbagebetaling – og selvfølgelig, at det er et forbrugslån uden etableringsomkostninger.

Siden sidste år, hvor lånet også var Bedst i Test, har vi gjort det endnu bedre. Du får nu fast rente og betaler derfor samme ydelse, selv hvis renten stiger. Du har nu også mulighed for op til 120 måneders løbetid på dit lån. Læs meget mere om testen her på siden – eller beregn dit lån med det samme.

BEREGN HVAD DET KOSTER

Om testen

Banker og finansierings- selskaber der blev testet

22

”Meget god”-bedømmelser
i de 8 testkategorier

6

Højeste samlede
testbedømmelse

84 %

Etableringsomkostninger

0 kr.
Regneeksempel CoopLån 20+:

Lånet er på 40.000 kr. Debitorrenten er fast og udgør 9,95 %. Hvis lånet afvikles over 60 måneder med en månedlig ydelse på 841 kr., udgør de samlede kreditomkostninger (rente) 10.460 kr., dvs. et samlet tilbagebetalingsbeløb på 50.460 kr. ÅOP udgør 9,95 %. Forudsætter, at betaling sker via Betalingsservice.

Fast rente og lav ÅOP i Coop Bank

De dyre forbrugslån er ofte svære at gennemskue. De har måske en lav rente. Men, hvis etableringsomkostningerne er høje eller der for eksempel ikke er mulighed for at indfri lånet før tid, kan det ende med at blive både meget dyrt og meget besværligt.

Vælger du Cooplån 20+ betaler du ingen etableringsomkostninger og renten er fast, så du kan være sikker på, at du ikke pludselig skal betale en højere ydelse. Det er nogle af årsagerne til, at vi igen i år kan tilbyde dig et lån med lav ÅOP, der er Bedst i Test.

Quote - Coop Bank

"Man kan spørge sig selv om, hvorfor der er så̊ store prisforskelle på et produkt, som grundlæggende er ens."

- Ilyas Dogru,
testansvarlig hos Forbrugerrådet Tænk

Derfor vinder Coop Bank Bedst i Test. Igen

Bedst i test logo

  • God fast rente til alle kunder. Selv hvis renten stiger
  • Høj fleksibilitet i forhold til tilbagebetaling
  • Stadig ingen etableringsomkostninger ved Cooplån 20+
  • Ingen krav om at skifte bank for at låne

Quote - Coop Bank

”Vi prøver, så vidt muligt, at undgå alle former for gebyrer. Gebyrer er med til at gøre låneprodukter sværere at gennemskue for kunderne. Gebyrer er godt for bankerne, men ikke for kunderne.”

- Allan Nørholm, adm. direktør i Coop Bank

Bag om testen

Hvorfor blev vi for andet år i træk Bedst i Test? Blandt andet fordi vi tilbyder fast rente til alle kunder, så man kan være sikker på, at ydelsen ikke stiger, hvis renten gør.

Læs hele artiklen fra Tænk Penge, som måske også kan gøre dig klogere på ÅOP, etableringsomkostninger, tilbagebetaling og meget mere, der betyder noget, når du skal vælge lån.

LÆS ARTIKLEN

 

Bedst i test læs artiklen