Ring til os


Kundeservice

Alle hverdage mellem 9.00 og 17.00


Netbank support

Spær kort hos Nets

44 89 29 29 Visa/Dankort

44 89 27 50 MasterCard

Bruges uden for bankens åbningstid

Billigst i test - Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler realkreditlån fra Totalkredit

Forbrugerrådet Tænk Penge har testet realkreditlån og konkluderer, at Totalkredit er klart billigst. Derfor tildeles de stemplet ’Tænk Penge Anbefaler’. Det sker for anden gang i træk.

Tænk anbefaler realkredit fra totalkredit

Overvejer du at købe ny bolig? Så er der penge at spare, hvis du finansierer købet gennem Totalkredit. Forbrugerrådet Tænk Penge har testet markedet for realkreditlån og anbefaler for anden gang i træk realkreditlån fra Totalkredit.

Ved at opsætte otte forskellige lånesituationer har Forbrugerrådet Tænk Penge undersøgt, hvor du betaler de laveste løbende omkostninger til realkreditinstituttet – det vil sige omkostninger, du som boligejer skal betale til realkreditinstituttet, når du låner penge af dem. Konklusionen er klar: Totalkredit er billigst i samtlige otte lånesituationer.

Fordele at være foreningsejet

En af grundene til at Totalkredit klarer sig så godt i testen er, at realkreditinstituttet er foreningsejet. Totalkredit sender derfor en del af overskuddet tilbage til kunderne i form af KundeKroner.

I Coop Bank bliver dit realkreditlån endda endnu billigere. Her får du nemlig også 750 kr. i medlemsbonus for hver lånte million, hvert år.

Læs mere om bonus

Så meget kan du spare

Tit vil der kun være små forskelle, når du sammenligner to realkreditlån. Men fordi der typisk er tale om lån på flere millioner, bliver det alligevel til en mærkbar forskel i din hverdag.

Et eksempel fra Tænk Penge viser en årlig forskel på mere end 4.700 kr. mellem Totalkredit og testens dyreste realkreditinstitut. Vel at mærke på den samme type lån.

Eksemplet gælder et femårigt afdragsfrit rentetilpasningslån på 2,4 mio. kr. med en belåningsgrad på 60 %.

Læs hele testen: Der ER prisforskelle på realkreditlån

HENT ARTIKLEN (PDF)

Tænk penges folder der viser artikel

Testimonial

Nemt og ligetil

”Vores rådgiver vejledte os ud over, hvad han var forpligtet til og gav os mange brugbare råd. Blandt andet gav han os et realistisk indblik i renter.”

- Henrik og Elham, boligkunder

Læs mere

Husk, du også får bonus

Husk, du også får bonus

I Coop Bank vil vi gerne gøre det endnu billigere at være boligejer. Derfor giver vi dig bonus, når du har et realkreditlån gennem os.

Du får hele 750 kr. per lånte million, hvert år. Din bonus sættes ind løbende en gang om måneden og kan bruges i alle Coops butikker. Se, hvor meget du kan få her.

Beregn din bonus

Spar penge på dit boliglån

Spar penge på dit boliglån

Skal du bruge et boliglån til at finansiere en del af din bolig? Så husk, at der også kan være mange penge at spare her.

I Coop Bank kan du få et af markedets allerbilligste boliglån. Og vilkårene er selvfølgelig enkle og gennemskuelige.

Læs om vores boliglån

Kontakt os om realkredit

Tag en snak med os om finansieringen af din bolig