FORSIDE   >   BOLIG   >   BUDGETSKEMA

Læg et budget, før du køber bolig - Hent budgetskema

Når du skal låne til bolig, skal vi kende din økonomi og dine fremtidige boligønsker.

Coop Bank i samarbejde med Totalkredit

Når du skal optage et realkreditlån, skal du lægge et budget. Det gælder både for køb af bolig eller fritidshus, lån i friværdi og i visse tilfælde også ved omlægning af lån.

Det er vigtigt, at du kender både din nuværende og fremtidige økonomi, inden du optager et lån. Det sidste hjælper vi dig med.

Hvilke faste udgifter har du, uanset hvor du kommer til at bo - og hvilke udgifter kan du bedre skrue op og ned for fx ferie, opsparing m.m.?

Vi har gjort det nemt for dig med vores budgetskema, som du kan hente herunder.

Hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til os på 43 86 11 11.

Gør det nemt. Brug vores budgetskema

Hvis du ikke allerede har lavet et budget, kan du bruge vores budgetskema. Den gør det nemt og overskueligt at få det hele med.

Hus i indkøbsvogn

Hvorfor skal du lægge et budget?

Den bedste måde at sikre sig en sund økonomi på er at forholde sig til sit nuværende budget. Så risikerer du nemlig ikke at sætte dig for dyrt, når du køber bolig.

Når du optager nye lån, enten til køb af bolig, fritidshus eller i din nuværende friværdi, er det forbundet med udgifter i form af renter, bidrag og afdrag på de nye lån. 

Vi hjælper dig med at beregne dit nuværende og fremtidige rådighedsbeløb efter gældende regler for kreditvurdering af boliglånskunder. Det giver dig et klart grundlag at tage beslutninger ud fra. 

Vi skal blot bruge dit nuværende budget og kende dine fremtidige boligønsker.

Kontakt os om Boliglån

Tag en snak med os om finansieringen af din bolig