Ring til os


Kundeservice

Alle hverdage mellem 9.00 og 17.00


Netbank support

Spær kort hos Nets

44 89 29 29 Visa/Dankort

44 89 27 50 MasterCard

Bruges uden for bankens åbningstid

chat
Ring til os

Få et realkreditlån, der anbefales af Tænk Penge

Det kan godt betale sig for dig at vælge det rigtige realkreditlån. For ”der ER prisforskelle”, som det formuleres af Forbrugerrådet Tænk Penge.

Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler Totalkredit

Forbrugerrådet Tænk Penge har testet markedet for realkreditlån i august 2019 og anbefaler på den baggrund realkreditlån fra Totalkredit. De er billigst for dig, blandt andet fordi du får rabat i form af KundeKroner.

I Coop Bank bliver dit realkreditlån endda endnu billigere. Her giver vi dig nemlig også 750 kr. i bonus for hver lånte million. Hvert år.

Læs mere om bonus

Så meget kan du spare

Tit vil der kun være små forskelle, når du sammenligner to realkreditlån. Men fordi der typisk er tale om lån på flere millioner, bliver det alligevel til en mærkbar forskel i din hverdag.

Et eksempel fra Tænk Penge viser en årlig forskel på mere end 3.000 kr. mellem Totalkredit og testens dyreste realkreditinstitut. Vel at mærke på den samme type lån.

Eksemplet gælder et femårigt afdragsfrit rentetilpasningslån med en belåningsgrad på 60 % på 1,6 millioner kr. Hent testen her og se flere sammenligninger.

 

HENT TÆNK PENGES TEST

Hent Tænk Penges test omkring realkreditlån

Totalkredits ”friværdi-lån” anbefales også

Totalkredits tillægslån anbefales også

I februar 2020 har Tænk Penge testet markedet for tillægslån. Det er den type lån, du skal bruge, hvis du vil udnytte din friværdi.

Her anbefales Totalkredit også. De er nemlig billigst eller næst billigst i alle testens lånesituationer, når man medregner KundeKroner.

Hent Tænk Penges test

Husk, du også får bonus

Husk, du også får bonus

I Coop Bank vil vi gerne gøre det endnu billigere at være boligejer. Derfor giver vi dig bonus, når du har et realkreditlån gennem os.

Du får hele 750 kr. per lånte million, hvert år. Din bonus sættes ind løbende en gang om måneden og kan bruges i alle Coops butikker. Se, hvor meget du kan få her.

Beregn din bonus

Spar penge på dit boliglån

Spar penge på dit boliglån

Skal du bruge et boliglån til at finansiere en del af din bolig? Så husk, at der også kan være mange penge at spare her.

I Coop Bank kan du få et af markedets allerbilligste boliglån. Og vilkårene er selvfølgelig enkle og gennemskuelige.

Læs om vores boliglån

Tag en snak med os om finansieringen af din bolig