Har du det rigtige realkreditlån?

Priserne er forsat på himmelflugt. Bekymringer er der rigeligt af som boligejer, men der er hjælp at hente.

rentestigninger på boliglån

Hvad betyder rentestigningerne for dit nuværende boliglån?

Renterne stiger, og det kan især få betydning for dig, hvis du har et realkreditlån med en variabel rente. Efter flere år med lave renter, vil de aktuelle rentestigninger nemlig betyde, at dit realkreditlån bliver dyrere.

Måske har det fået dig til at overveje at omlægge dit lån? Vi sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt os og hør om dine muligheder.

SKRIV TIL OS

Reducer dit energiforbrug med energiforbedringer

Energipriserne er på himmelflugt, og det har måske fået dig til at overveje at foretage nogle energiforbedringer af din bolig.

Der er flere fordele ved at energirenovere boligen. Først og fremmest vil en energirenovering reducere dit el- og varmeforbrug. Men der er også andre fordele. Blandt andet stiger din bolig værdi, samtidig med at den udleder mindre CO2.

Prøv energiberegneren og se hvilke forbedringer, der bedst kan betale sig i netop din bolig

Læs mere om energirenovering

reducer dit energiforbrug

billigt realkreditlån med bonus

Få et af markedets billigste realkreditlån - med bonus

Vil du have et billigt realkreditlån? Sammen med Totalkredit tilbyder vi nogle af markedets billigste realkreditlån. Her får du nemlig både KundeKroner fra Totalkredit og bonus, som du kan bruge i Coops butikker – hele 750 kr. pr. lånte million. Din bonus indsættes løbende en gang om måneden og er skattepligtig.

Læs mere om realkreditlån og bonus

flyt testimonial ole og anni

Ole og Anni har flyttet deres Totalkreditlån til Coop Bank

”Det var supernemt, og Coop Bank ordnede alt for os. Det var virkelig minimalt, hvad vi selv skulle gøre.” Sådan lyder det fra Ole og Anni Faarbæk. De har flyttet deres Totalkreditlån til Coop Bank – og fået bonus oveni.

Har du et Totalkreditlån i et andet pengeinstitut? Så kan du gøre som Ole og Anni – og få ekstra bonus hver måned. Det er gratis at flytte dit realkreditlån til Coop Bank, og lånebetingelserne forbliver de samme.

Læs hele deres historie

pil til højre
Kontakt os om Realkreditlån

Tag en snak med os om dit realkreditlån