Ring til os


Kundeservice

Alle hverdage mellem 9.00 og 17.00


Netbank support

Spær kort hos Nets

44 89 29 29 Visa/Dankort

44 89 27 50 MasterCard

Bruges uden for bankens åbningstid

chat
Ring til os

14. september 2022 

Positiv rente på indlånskonti

Coop Bank sagde som en af de første banker farvel til negative renter, og nu giver vi op til 0,75 % i rente på indlånskonti som følge af Nationalbankens rentestigning.

positive renter

I juli afskaffede vi negative renter og nu er vi blandt de første med positive renter på almindelige indlånskonti som for eksempel løn- og budgetkonto.

Pr. 1. oktober får du som kunde i Coop Bank en positiv rente på hele dit indestående, uanset hvilken indlånskonto, du har hos os. Det sker på baggrund af Danmarks Nationalbanks renteforhøjelse den 9. september, hvor styringsrenten blev hævet med 0,75 procentpoint.

Det betyder, at du på din Coop Konto får 0,25 % på dit indestående op til 50.000 kr. Mellem 50.000 kr. og 250.000 kr. får du 0,5 % i rente, og for beløb over 250.000 kr. får du hele 0,75 %. Det vil sige, at jo mere du har stående på din Coop Konto, jo højere rente får du.

Du skal være opmærksom på, at renten beregnes på kontoniveau. Har du indestående på flere konti, kan det derfor godt betale sig, at du samler dit indestående på én konto og dermed får den højest mulige indlånsrente.

Du skal ikke selv gøre noget. Rentesatsen på indlånskonti bliver automatisk tilpasset.

Se bankens priser


 ​”Hos os skal du ikke oprette en særlig opsparingskonto for at få en positiv rente på dit indlån. Pr. 1. oktober får du nemlig positiv rente på hele dit indestående på din helt almindelige Coop Konto. Det synes vi er mest enkelt for vores kunder.”

- Allan Nørholm, administrerende direktør i Coop Bank. 

 

Nye udlånsrenter

Vi hæver tillige variabelt forrentet udlån og kreditter med 0,75 procentpoint. Alle vores kunder får direkte besked om renteændring i deres netbank.

nye udlånsrenter