Coop Bank vinder stor test af forbrugslån

28. februar 2017

Coop Bank er kåret som den suveræne vinder i en stor test af forbrugslån som Forbrugerrådet Tænk Penge netop har gennemført. Som den eneste af de 23 testede opnår Coop Bank den samlede vurdering ”Meget god”. Coop Bank opnår en samlet vurdering på 82, mens nr., 2 opnår 71 og nr. 3 opnår 69.

”Vi tildeler et Bedst i Test til Coop Bank, fordi denne mindre og nyere bank har den laveste beregnede årlige omkostninger i procent (ÅOP) i testen og ingen etableringsomkostninger kombineret med en konkurrencedygtig rente, som tilbydes ens til alle forbrugere. Coop Bank tilbyder en høj fleksibilitet i lånets tilbagebetaling for et lavt gebyr og i nogle tilfælde intet gebyr.”

Sådan begrunder Forbrugerrådet testens konklusion.

”Vi er meget glade for resultatet. For med denne undersøgelse er det dokumenteret, at vi er lykkes med det, der er et helt centralt formål med vores bank: At tilbyde Coops medlemmer en helt enkel, meget billig og nærmest gebyrfri bank,” siger adm. direktør Allan Nørholm, Coop Bank.

Sejren i testen sker først og fremmest over Danmarks største pengeinstitutter, men også over en lang række af finansieringsselskaber, specialiseret i forbrugslån.