Bestyrelsen i Coop Bank

Bestyrelsesformand Kristine Marting Berg

Kristine Martin Berg

Bestyrelsesformand

Kristine er chief legal & compliance officer hos Obton Forvaltning A/S. Hun er medlem af bestyrelsen i Skåde Brugsforening og har siden 2022 været valgt til Coop ambas bestyrelse. Kristine er trådt ind i Coop Banks bestyrelse i april 2024.

Se mere på LinkedIn

Bestyrelsesmedlem Bo Liljegren

Bo Liljegren

Bestyrelsesmedlem

Bo er administrerende direktør i Varbergs Sparbank, som er en af Sveriges mest solide banker med en soliditet på ca. 21%. Han har mere end 25 års erfaring fra den finansielle branche, herunder senior vice president i Handelsbanken, adm. direktør i Ikano BA Finance og Leksand Sparbank. Bo har siddet i Coop Banks bestyrelse siden april 2014.

Se mere på LinkedIn

bestyrelsesmedlem lene østerberg

Lene Østerberg

Bestyrelsesmedlem

Lene er COO og medstifter af Linconomy, der er en nystartet fintech virksomhed, som er ved at udvikle en digital wealth management-løsning. Lene har mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor og har haft ledende stillinger indenfor liv og pension, commercial business banking, wealth management, investment banking, private banking og capital markets. Lenes ekspertise er fortrinsvis indenfor digital forretningsudvikling, governance, risk- og control frameworks. Lene er trådt ind i Coop Banks bestyrelse i oktober 2021.

Se mere på LinkedIn

Bestyrelsesmedlem Mads Svaneklink

Mads Svaneklink

Bestyrelsesmedlem

Mads er administrerende direktør for Analog ApS. Han er formand for bestyrelsen i Kvickly Spinderiet og har siden 2020 været valgt til Coop ambas bestyrelse. Mads er trådt ind i Coop Banks bestyrelse i april 2024.

Se mere på LinkedIn