Bestyrelsen i Coop Bank

Bestyrelsesformand Lasse Bolander

Lasse Bolander

Bestyrelsesformand

Lasse er formand i Coop Danmarks bestyrelse og arbejder bl.a. for at sikre Coops 1,9 mio. medlemmer gode priser på dagligvarer samt ekstra medlemsfordele på f.eks. finansielle produkter. Udover sit formandskab for Coop er han formand i en lang række bestyrelser, bl.a. Coop Bank, Spejder Sport og Dagbladet Information.

Se mere på LinkedIn

Bestyrelsesmedlem Bo Liljegren

Bo Liljegren

Bestyrelsesmedlem

Bo er administrerende direktør i Varbergs Sparbank, som er en af Sveriges mest solide banker med en soliditet på ca. 21%. Han har mere end 25 års erfaring fra den finansielle branche, herunder senior vice president i Handelsbanken, adm. direktør i Ikano BA Finance og Leksand Sparbank. Bo har siddet i Coop Banks bestyrelse siden april 2014.

Se mere på LinkedIn

Bestyrelsesmedlem Nicolai Houe

Nicolai Houe

Bestyrelsesmedlem

Nicolai Houe er konsulent, iværksætter og ejer af Houe Consult. Han er medlem af bestyrelsen i Kvickly Bruuns Galleri i Aarhus og har siden 2012 været valgt til Coop ambas bestyrelse. Nicolai er trådt ind i Coop Banks bestyrelse i maj 2021.

Se mere på LinkedIn

bestyrelsesmedlem lene østerberg

Lene Østerberg

Bestyrelsesmedlem

Lene er COO og medstifter af Linconomy, der er en nystartet fintech virksomhed, som er ved at udvikle en digital wealth management-løsning. Lene har mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor og har haft ledende stillinger indenfor liv og pension, commercial business banking, wealth management, investment banking, private banking og capital markets. Lenes ekspertise er fortrinsvis indenfor digital forretningsudvikling, governance, risk- og control frameworks. Lene er trådt ind i Coop Banks bestyrelse i oktober 2021.

Se mere på LinkedIn