Ring til os


Kundeservice

Alle hverdage mellem 9.00 og 17.00


Netbank support

Spær kort hos Nets

44 89 29 29 Visa/Dankort

44 89 27 50 MasterCard

Bruges uden for bankens åbningstid

chat
Ring til os

  Bestyrelsen i Coop Bank

Bestyrelsesformand Lasse Bolander

Lasse Bolander

Bestyrelsesformand

Lasse er formand i Coop Danmarks bestyrelse og arbejder bl.a. for at sikre Coops 1,9 mio. medlemmer gode priser på dagligvarer samt ekstra medlemsfordele på f.eks. finansielle produkter. Udover sit formandskab for Coop er han formand i en lang række bestyrelser, bl.a. Coop Bank, Spejder Sport og Dagbladet Information.

Se mere på LinkedIn

Næstformand Jan Madsen

Jan Madsen

Næstformand

Jan er administrerende direktør i Retail Tech virksomheden Lobyco A/S og i Coop Invest A/S. Han er uddannet økonom og har erfaring fra Nestlé, Carlsberg og McKinsey & Co. Jan har været medlem i direktionen i Coop Danmark i over 10 år, og han har siddet i Coop Banks bestyrelse siden stiftelsen.

Se mere på LinkedIn

Bestyrelsesmedlem Michael Ahm

Michael Ahm

Bestyrelsesmedlem

Michael har mere end 30 års erfaring fra den finansielle sektor, hvor han bl.a. har arbejdet med kredit, risiko, forretningsudvikling og økonomi i Danske Bank. De seneste år som bestyrelsesmedlem i pengeinstitutter, fintech-virksomheder og hos kapitalforvaltere samt rådgiver for statslige institutioner i Norden, pengeinstitutter, pensionskasser og kapitalforvaltere. Michael har i mere end 25 år været ekstern lektor på CBS. Han har siddet i Coop Banks bestyrelse siden stiftelsen.

Se mere på LinkedIn

Bestyrelsesmedlem Bo Liljegren

Bo Liljegren

Bestyrelsesmedlem

Bo er administrerende direktør i Varbergs Sparbank, som er en af Sveriges mest solide banker med en soliditet på ca. 21%. Han har mere end 25 års erfaring fra den finansielle branche, herunder senior vice president i Handelsbanken, adm. direktør i Ikano BA Finance og Leksand Sparbank. Bo har siddet i Coop Banks bestyrelse siden april 2014.

Se mere på LinkedIn

Bestyrelsesmedlem Nicolai Houe

Nicolai Houe

Bestyrelsesmedlem

Nicolai Houe er konsulent, iværksætter og ejer af Houe Consult. Han er medlem af bestyrelsen i Kvickly Bruuns Galleri i Aarhus og har siden 2012 været valgt til Coop ambas bestyrelse.

Se mere på LinkedIn