Beregn din boligbonus

Få bonus, når du låner til en bolig

I Coop Bank vil vi gerne gøre hverdagen så billig som muligt for dig. Derfor får du bonus, når du optager et andelsboliglån eller realkreditlån. Bonussen kan du bruge i Coops butikker og på coop.dk, og den lyder på 750 kr. pr. lånte million hvert år.

Din bonus indsættes løbende hver måned, så du kan få glæde af den i din hverdag. Prøv vores beregner, og se hvor meget, du kan få i bonus på dit realkreditlån eller andelsboliglån.

Se, hvor meget du kan få i bonus*

Har du et realkredit- eller andelsboliglån? Er du på jagt efter en ejer- eller andelsbolig? Se, hvor meget du får i bonus hvert år. Husk, du også får KundeKroner fra Totalkredit

Indtast din restgæld

Du får: kr.

i bonus hvert år

Beregn din bonus

*Din bonus afhænger af restgælden på dit lån. Du kan få 0,075 % p.a. af din restgæld i bonus, hvilket svarer til 750 kr. om året pr. lånte mio. kr. Din bonus indsættes løbende en gang om måneden. Restgæld er det beløb, du skylder på dit realkreditlån/andelsboliglån. Har du allerede et realkreditlån/andelsboliglån i Coop Bank, kan du se restgælden i din netbank eller på din oversigt fra Betalingsservice. Beregningen på siden her er vejledende og baseret på den restgæld, du har indtastet. Hvis du afdrager på dit lån, vil din restgæld og dermed også din månedlige bonus falde hen over restløbetiden. Vær opmærksom på, at din bonus er skattepligtig. Se samlede vilkår og betingelser for bonus

markedets billigste realkreditlån

Nogle af markedets billigste realkreditlån

I Coop Bank samarbejder vi med Totalkredit om at formidle nogle af markedets billigste realkreditlån. Ligesom Coop er Totalkredit foreningsejet og giver derfor en del af sit overskud tilbage til kunderne i form af KundeKroner, som trækkes fra som rabat på din bidragsbetaling.

Du får altså både bonus på 750 kr. per lånte mio. kr. hvert år og KundeKroner, når du vælger et realkreditlån gennem Coop Bank.

Læs om vores realkreditlån

Andelsboliglån beregn bonus

Andelsboliglån til en lav rente

Et andelsboliglån er for dig, der skal købe eller ombygge en andelsbolig. Vi tilbyder et billigt og fleksibelt andelsboliglån med lav rente, lave etableringsomkostninger og op til 30 års løbetid – og bonus på 750 kr. per lånte mio. kr. hvert år.

Er du allerede nu på udkig efter en andelsbolig? Så kan du få tilsagn om lån, inden du har købt andelsboligen, så du er klart til at slå til, når den perfekte bolig dukker op.

Læs om vores andelsboliglån 

Kontakt os om dine muligheder

Tag en snak med os om finansieringen af din bolig