26. juli 2022 

Farvel til negative indlånsrenter i Coop Bank

Har du været en af de kunder, der har betalt negative renter hos os? Så er der godt nyt. Vi har nemlig hævet renten på indlånskonti til 0 % pr. 1. august 2022. 

Efter Nationalbankens renteforhøjelse i sidste uge er de negative renter i Danmark på vej væk, og derfor fjerner vi allerede nu negative renter hos os pr. 1. august  2022. Fra denne dato vil alt indestående på indlånskonti således blive forrentet med 0 %. Det betyder, at du kan have lige så mange penge stående på din konto, som du selv ønsker, uden at skulle betale negative renter af dem. 

Selvom Nationalbankens renteforhøjelse sker på en negativ baggrund med stigende inflation, er det glædeligt, at vi nu kommer væk fra en negativ rentesituation, hvor almindelige danskere har skullet betale for at have deres opsparing stående i bankerne. For mange danskere har det helt naturligt været vanskeligt at forstå, hvorfor der skulle betales negative renter, og det er også en ganske usund situation, at selv det mest forsigtige sted at placere sine penge – nemlig indlån – skulle koste renter. 

citat
"Vi håber, at renteudviklingen sikrer et endegyldigt farvel til negative renter, så vi også de næste mange år har et sikkert sted at placere vores penge uden at skulle ”straffes” med en negativ rente." 

indlånskonti i coop bank

Du skal ikke selv gøre noget 

Er du kunde i Coop Bank, skal du ikke selv foretage dig noget. Vi tilpasser nemlig automatisk renterne på alle indlånskonti. 

Se priser og vilkår her

Ændret rente på forbrugslån

Nationalbankens renteforhøjelse med 0,5 % betyder også, at vi hæver renten på vores variable forbrugslån med 0,5 %. 

Berørte kunder vil få information om dette direkte via Netbanken inden den 18. august 2022. 

hæver renten