13. oktober 2023

Der er altid mindst 1 god grund til at blive boligkunde hos os

Der er flere fordele ved at vælge Danmarks nok billigste realkreditlån i Coop Bank. Vi giver dig her 6 gode grunde til at blive boligkunde hos os. 

Gode grunde til at vælge realkreditlån fra Coop Bank

1. Nyd godt af vores samarbejde med Totalkredit

I Coop Bank vil vi gerne gøre din hverdag så billig som mulig. Derfor samarbejder vi med Totalkredit. Totalkredit er flere gange blevet anbefalet af Forbrugerrådet Tænk Penge på grund af de lave priser på realkreditlån. Ligesom Coop, er Totalkredit nemlig foreningsejet og giver derfor en del af sit overskud tilbage til kunderne i form af KundeKroner.

Læs mere om KundeKroner og prøv beregneren

2. bonus på dit realkreditlån

Vælger du et realkreditlån fra Totalkredit via Coop Bank, og er du samtidig medlem af Coop, får du bonus, som du kan bruge til at forsøde hverdagen med, når du handler i Coops butikker eller på coop.dk.

Du får hele 750 kr. per lånte mio. kr. i bonus - hvert år. Bonussen indsættes løbende en gang om måneden og er skattepligtig.

Beregn din bonus

Gode grunde til at vælge realkreditlån fra Coop Bank

Gode grunde til at vælge realkreditlån fra Coop Bank

3. Få gratis betalingskort og netbank

Som boligkunde i Coop Bank får du Coop Bank Hverdag til 0 kr. Coop Bank Hverdag er vores pakke til din daglige økonomi.

Du får:

  • De konti, du har behov for
  • Op til 2 betalingskort  
  • Mobilbank
  • Netbank

Læs mere om Coop Bank Hverdag

4. Få attraktive renter på en BoligLønkonto

Har du både realkreditlån og din NemKonto i Coop Bank, kan du få en BoligLønkonto med en attraktiv indlånsrente. Du kan bruge kontoen til lige det, du behøver – uanset om det er en lønkonto, en budgetkonto eller en opsparingskonto. Og præcis som på alle vores andre konti, får du positiv rente fra allerførste krone.

Har du brug for mere luft i budgettet? Så kan du ansøge en kredit på din BoligLønkonto på op til 50.000 kr. – naturligvis med en attraktiv udlånsrente.

Se mere om BoligLønkonto

Gode grunde til at vælge realkreditlån fra Coop Bank

Dedikeret boligteam fra Coop Bank

5. Få hjælp fra vores dedikerede boligteam

At købe ejerbolig er en stor beslutning – både for dit liv og din økonomi. Derfor er god rådgivning ekstra vigtigt. Vores dedikerede team af certificerede boligrådgivere har stor erfaring og viden om sund boligøkonomi og sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål omkring lån til køb af ejerbolig.

6. Bliv en del af en foreningsejet bank

Vi er ejet af Coops medlemmer. Vores fokus er rettet mod at skabe værdi for medlemmerne, og ikke en kreds af aktionærer. Som medlem kan du derfor optjene medlemsbonus på flere af vores produkter. Er du ikke medlem, er du selvfølgelig også velkommen.

Samtidig har vi ingen flotte filialer, men er i stedet der, hvor du er: På nettet, i telefonen og i Coops butikker. På den måde forsøger vi at holde udgifterne nede, så vi i stedet kan tilbyde dig bankprodukter til fair priser.

Foreningsejet medlemsbank

pil til højre
Kontakt os om Realkreditlån

Går du med boligdrømme? Så tag en snak med vores boligteam