Fremgang i Coop Bank

29. april 2019

Med en vækst i antal kunder på 30 procent, en stigning i udlån på 22 procent og indlån på 44 procent har Coop Bank skabt en pæn fremgang i 2018. Resultatet blev samtidig forbedret fra et underskud efter skat på -33,4 millioner kr. i 2017 til -19,4 millioner kr. Renteindtægterne fra kunder er vokset med 38 procent til 77,6 millioner kr. 

Det viser årsregnskabet for 2018 fra Coop Bank.

”Det er en tilfredsstillende udvikling, hvor vi har en flot vækst i nye kunder og en planmæssig reduktion af underskuddet,” siger adm. direktør Allan Nørholm, Coop Bank.

I år forventer banken, at den positive udvikling fortsætter og med et fortsat forbedret resultat. Formålet med Coop Bank er at give de 1,8 million medlemmer af Coop fordele i form af enkle, gennemskuelige og konkurrencedygtige finansielle produkter.

“2018 blev også året, hvor vi lancerede Coop Opsparing - en helt ny investeringsforening, hvor medlemmer og kunder kan investere både små og store beløb på en enkel og gennemskuelig måde. De tre porteføljer forsigtig, moderat og modig giver mulighed for, at alle kan være med og få et afkast ud af opsparingen,” siger Allan Nørholm.

Coop Bank er en ansvarlig, billig hverdagsbank, hvor lønkonto, Visa, Mastercard og det man har brug for i en almindelig hverdag ikke koster noget. Banken tilbyder Danmarks måske bedste forbrugslån - kåret til ”bedst i test” af Forbrugerrådet TÆNK PENGE.

Se regnskaber