7. september 2022

Bygningspuljen åbner

Onsdag den 14. september kl. 10 åbner Energistyrelsen igen for Bygningspuljen. Puljen giver tilskud til boligforbedringer, der sparer energi.

Søg tilskud til energirenovering

Lige om lidt har du som boligejer igen mulighed for at søge om tilskud fra Bygningspuljen, hvis du f.eks. skal skifte fra naturgas eller oliefyr til varmepumpe, efterisolere huset eller sætte nye vinduer i.

Hvis du har energimærke E, F og G
Skal du skifte fyret ud med en varmepumpe, kan du søge om tilskud, uanset hvilket energimærke din bolig har. Skal du derimod søge om tilskud til andre energiforbedringer som f.eks. isolering eller udskiftning af vinduer, skal din bolig være en helsårsbolig med energimærke E, F eller G.

Få en plads i det digitale venteværelse
Der er 121 mio. kr. i puljen, og der bliver åbnet for tilskudsansøgninger den 14. september klokken 10. Allerede fra kl. 9 kan du komme i et digitalt venteværelse. Alle i venteværelset får tildelt en vilkårlig plads i køen klokken 10, men går du ind på ansøgningssiden efter klokken 10, får du en plads bagest i køen.

Ansøgningsportalen lukker igen for adgang kl. 18. Hvis du er inde på portalen, når den lukker, har du til kl. 20 til at blive færdig med din ansøgning.

Læs mere om energirenovering

Se hvordan du søger tilskud

På SparEnergi.dk kan du læse mere om, hvordan du søger om tilskud.

Du kan blandt andet se en videoguide til ansøgningsportalen og beregne, hvor meget du kan få i tilskud.

Læs mere på SparEnergi.dk